Reseller worden?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Word jij onze nieuwe reseller?

Wij bieden een breed scala aan producten voor onze klanten en we zijn op zoek naar enthousiaste resellers om ons team te versterken. Als reseller van één van onze webshops kunt u genieten van exclusieve kortingen, snelle levering en een goede after-sales service.

U kunt kiezen uit een van de volgende opties:

  • eigen voorraad
  • dropshipping
  • als affiliate 

Als reseller met eigen voorraad kunt u onze producten verkopen aan uw eigen klanten en zo uw eigen winst maken. Wij zorgen ervoor dat u altijd de nieuwste producten op voorraad heeft en wij bieden u professionele ondersteuning.

Als affiliate reseller, kunt u onze producten promoten via uw eigen website of sociale media en ontvangt u een commissie voor elke verkoop die via uw unieke link wordt gegenereerd. Dit is een geweldige manier om geld te verdienen zonder de kosten van voorraadbeheer.

Als dropshipper, kunt u onze producten aanbieden aan uw klanten zonder dat u een voorraad hoeft te hebben. U plaatst de bestelling bij ons, wij verzenden het product direct naar de klant en u ontvangt een commissie. Dit is een geweldige manier om een e-commerce business te starten zonder de kosten van voorraadbeheer.

Als u geïnteresseerd bent om reseller te worden, neem dan contact met ons op via het contactformulier, wij zullen uw aanvraag bekijken en binnen 48 uur contact met u opnemen om verdere details te bespreken.

 

Aanvraag reseller

* verplichte velden